MENU: HOME - BESTEMMINGEN - FAMILIE VAKANTIE - AANBIEDINGEN - VAKANTIE OVERZICHT
 • Indonesie Vakantie Aanbieders
  De website van boek-vakantie.com geeft een helder overzicht van de verschillende Indonesie familie vakantie aanbieders. U kunt hier gemakkelijk de verschillende aanbieders van een familie vakantie naar het land van uw keuze bekijken, om zo de beste of goedkoopste reis te zoeken en boeken.
 • Indonesie Familie Vakantie
  Indonesie kent een zeer vriendelijke bevolking en is zeker goed geschikt voor een familie vakantie. Als land heeft Indonesië een gemeenschappelijke identiteit verworven welke vooral tot uitdrukking komt door de nationale taal, een moslimmeerderheid en een geschiedenis van kolonisatie en het verzet hiertegen. Toch kennen de Indonesische eilanden een zeer gevarieerd beeld van de etniciteit, taal en godsdienst. Ondanks een groot bevolkingsaantal heeft Indonesië grote natuurgebieden en 's werelds op een na grootste biodiversiteit. De meest interessante bezienswaardigheid van Indonesie is naar alle waarschijnlijkheid het tempelcomplex van Borobudur, een boeddhistisch heiligdom in het centrum van het Indonesische eiland Java.
verrefamiliereizen
 • Verre Familie Reizen
  Indonesie is een zeer goede vakantie bestemming voor liefhebbers van verre reizen. Vanaf Schiphol moet u wel rekening houden met een vliegtijd van ruim zestien uur, om naar Indonesie af te kunnen reizen voor een familie vakantie.
strandvakantie
 • Indonesie Familie Strandvakantie
  Indonesie heeft verschillende tropische stranden waar het voor een familie zeer goed toeven is. Bij de meest populaire stranden vinden we doorgaans resorts of andere familie vakantie accommodaties nabij.
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013 - familie vakantie