MENU: HOME - BESTEMMINGEN - FAMILIE VAKANTIE - AANBIEDINGEN - VAKANTIE OVERZICHT
 • Vietnam Vakantie Aanbieders
  De website van boek-vakantie.com geeft een helder overzicht van de verschillende Vietnam familie vakantie aanbieders. U kunt hier gemakkelijk de verschillende aanbieders van een familie vakantie naar het land van uw keuze bekijken, om zo de beste of goedkoopste reis te zoeken en boeken.
 • Vietnam Familie Vakantie
  Vietnam is een land in Zuidoost-Azie met een totale oppervlakte van 331.689 km² en ongeveer 90 miljoen inwoners. Vietnam wordt omgeven door China in het noordoosten, Cambodja in het zuidwesten en Laos in het noordwesten. Vietnam is een zeer bezienswaardig land en daarom ook populair voor een familie vakantie. Het land beschikt over verschillende culturele en natuurlijke bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Monumenten van Hué. Vietnam is een smal lang uitgestrekt land waardoor het klimaat in het noorden en zuiden van Vietnam van elkaar kunnen verschillen. Doorgaans valt het klimaat van Vietnam het best te omschrijven als een tropisch moessonklimaat. Dit betekend dat het land een regentijd kent waar u met name in Zuid Vietnam mee te maken krijgt. De beste tijd om naar Vietnam af te reizen is vanaf het einde van de lente tot het begin van de herfst.
verrefamiliereizen
 • Verre Familie Reizen
  Vietnam is een zeer goede vakantie bestemming voor liefhebbers van verre reizen. Vanaf Schiphol moet u wel rekening houden met een vliegtijd van ruim zeventien uur, om naar Vietnam af te kunnen reizen voor een familie vakantie.
strandvakantie
 • Vietnam Familie Strandvakantie
  Vietnam heeft verschillende mooie tropische stranden waar het voor een familie zeer goed toeven is. Bij de meest populaire stranden vinden we doorgaans resorts of andere familie vakantie accommodaties nabij.
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013 - familie vakantie