MENU: HOME - BESTEMMINGEN - FAMILIE VAKANTIE - AANBIEDINGEN - VAKANTIE OVERZICHT
 • Vakantie Aanbieders
  De website van boek-vakantie.com geeft een helder overzicht van de verschillende Zuid Afrika familie vakantie aanbieders. U kunt hier gemakkelijk de verschillende aanbieders van een familie vakantie naar het land van uw keuze bekijken, om zo de beste of goedkoopste reis te zoeken en boeken.
 • Zuid Afrika Familie Vakantie
  Zuid-Afrika is een land in het uiterste zuiden van Afrika en in trek als bijzondere familie vakantie. Een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Zuid Afrika is de Tafelberg nabij Kaapstad. Het hoogste punt van de tafelberg ligt op 1086 meter hoogte waarvandaan u een schitterend uitzicht op Kaapstad heeft. Voor de kust van Kaapstad ligt Robbeneiland, het eiland waar Nelson Mandela jaren lang gevangen heeft gezeten. Het binnenland van Zuid-Afrika heeft te maken met een halfwoestijn klimaat terwijl het klimaat aan de kust beter valt te omschrijven als een subtropisch klimaat. De cultuur in Zuid Afrika is beinvloed door de kolonisatie.
verrefamiliereizen
 • Verre Familie Reizen
  Zuid Afrika is een zeer goede vakantie bestemming voor liefhebbers van verre reizen. Vanaf Schiphol moet u wel rekening houden met een vliegtijd van ongeveer tien uur om naar Zuid Afrika af te kunnen reizen voor een familie vakantie.
actievevakantie
 • Actieve Zuid Afrika Familie Vakantie
  De belangrijkste activiteiten in Zuid Afrika gebeuren doorgaans in en rondom de wildlife parken die het land rijk is. Zo leent Zuid Afrika zich uitstekend voor het maken van verschillende safari's om zo met uw familie verschillende Afrikaanse dieren te spotten.
Privacy | Disclaimer | Contact | Links
© Tosl Media 2007-2013 - familie vakantie